Три знаки Зодіаку яким астрономічно щаститиме у 2024 році

Обставини впродовж наступного року для них складатимуться найкращим чином

ЛЕВИ

Рік для Левів буде сповнений яскравих подій, а своїм природним магнетизмом Леви зачарують усіх навколо. Леви відчують, що зірки у 2024 році вишиковуються виключно на їх користь. Впевненість і рішучість Левів приведе їх до успіху і небачених раніше матеріальних вигод. Повітря навколо них здригатиметься від романтичних флюїдів. Особисте життя може кардинально змінитися, такими закоханими та щасливими Леви раніше ще не були.

СТРІЛЬЦІ

Астрологи впевнені що саме Стрільці стануть пестунчиками долі у наступному році. Це буде рік достатку та успіху.

Авантюристи від природи, Стрільці люблять братися за невідоме, і на зірки сприятимуть тому, аби це мало найкращий результат. Не останню роль в особистому успіху для Стільців має і їх товариський характер. У 2024 знайдеться чимало готових сприяти Стрільцю у його незбагненних відкриттях. До слова і на здоров’я нарікати не доведеться.

ТЕРЕЗИ

Терези легко орієнтуються у змінах які відбуваються навколо, а значить не пропустять свій шанс на успіх. А такий стукатиме у двері ледь не щодня продовж 2024 року. У Терезів є одна особливість, неймовірно щастить і тим, хто перебуватиме з ними у близькому оточені. Удачі Терезів ніби розповзатиметься на їхнє оточення. Це рідкісний дар, тож близьким слід приглядатися до своїх Терезів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень