Три випадки, коли не варто купувати парфуми зі знижкою

Купити щось нове ще й зекономити це завжди подвійна приємність

Немає тестера

Купувати новий аромат тільки тому, що його продають зі знижкою – не варто. Його точно треба перевірити на собі, нанести на шкіру і бодай кілька годин прогулятися аби зрозуміти чи комфортно вам з таким ароматом. 

Якщо тестера у магазині немає і випробувати запах не можливо – то на осліп таку покупку краще не робити. 

Термін придатності

І хоча це умовність, особливо якщо це не на подарунок, а для себе. Якщо парфуми правильно зберігати – без сонячного проміння і непотрібного парфумам тепла, то прослужать вони значно довше, аніж зазначено на упакуванні. 

На подарунок парфуми з граничним терміном придатності брати не треба, навіть якщо знижка дуже суттєва. Це може зіпсувати усю радість подарунка. 

Купувати за звичкою

Якщо у магазині зі знижкою продають аромат який ви вже маєте, не поспішайте купувати його знову, навіть за дуже привабливою ціною. Переконайтеся, що це саме той запах, який ви носите часто, а не залишили в шафі. Якщо флакон ще доволі повний, купувати такий саме навіть зі знижкою не варто, адже ви можете його розлюбити ще на етапі першого флакону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень