Три типи токсичних чоловіків: Від них потрібно втікати

На жаль, такі існують

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

Психологи виділяють три основні особливості у поведінці чоловіків, які мають насторожити будь-яку жінку.

Зайва імпульсивність

Якщо вже на початку знайомства з вами чоловік навіть не приховує своєї нестримності та імпульсивності – на це не можна заплющувати очі. Перші «дзвіночки» жорстокості – нахабство і вчинки, якими він намагається показати, що кращий за інших. Чоловік повинен уміти контролювати свою агресію та спалахи гніву.

Прихованість

Якщо минуле і сьогодення чоловіка окутане таємницями та секретами – це також має насторожити. Якщо на ваші конкретні питання він знаходить купу відмовок, щоб не говорити правду – йому точно є, що приховувати. Можливо, він веде подвійне життя...

Чоловік зникає після першого побачення

Є чоловіки, котрі ведуть підрахунок побачень з жінками лише заради того, щоб потішити своє самолюбство. При цьому будувати сім'ю та тривалі стосунки такі ловеласи, як правило, не планують. Якщо на першому побаченні чоловік був надто м'яким, поступливим, засипав вас компліментами, обіцяв золоті гори та зник – це на краще.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень