Три продукти, які знижують рівень цукру у крові після їди
Вони буквально гальмують ріст рівня цукру
Дефіцит інсуліну загрожує підвищенням рівня цукру у крові до небезпечних показників. Лікарі рекомендують більше їсти будь-які цілісні рослинні продукти.
У нашому «харчовому пакеті» їжу необхідно розглядати в цілому, що вона містить і чим насичує організм, а не тільки як продукти, які містять залізо чи білок.
Клітковина у рослинних продуктах має серед іншого й низький вміст калорій. А у випадку ризику збільшення цукру у крові, клітковина регулює рівень цукру.
Передусім це тофу та соєвий білок, бобові (квасоля, сочевиця, нут) та ягоди. Це продукти, які покращують рівень глюкози та «резистентність до інсуліну».
Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування
Радіо Трек: НОВИНИ