Три продукти, які знижують рівень цукру у крові після їди

Вони буквально гальмують ріст рівня цукру

Дефіцит інсуліну загрожує підвищенням рівня цукру у крові до небезпечних показників. Лікарі рекомендують більше їсти будь-які цілісні рослинні продукти.

У нашому «харчовому пакеті» їжу необхідно розглядати в цілому, що вона містить і чим насичує організм, а не тільки як продукти, які містять залізо чи білок. 

Клітковина у рослинних продуктах має серед іншого й низький вміст калорій. А у випадку ризику збільшення цукру у крові, клітковина регулює рівень цукру. 

Передусім це тофу та соєвий білок, бобові (квасоля, сочевиця, нут) та ягоди. Це продукти, які покращують рівень глюкози та «резистентність до інсуліну».

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень