Три місяці чекали підтвердження ДНК: Завтра у Рівному попрощаються з Героєм

Прощання відбудеться о 10:00 на Майдані Незалежності

Завтра, 8 грудня, відбудеться прощання із 42-річним Олександром Пінчуком, який загинув у Запорізькій області.

Олександр народився у селі Мельниця на Сарненщині. Все життя займався ремонтними роботами, працював у різних містах України та за кордоном.

«Він служив строкову службу в армії, півтора року був у зоні проведення антитерористичної операції на самому її початку, у 2014. Тому, коли розпочалось повномасштабне вторгнення та його викликали, Саша не вагався. Він знав, що треба йти захищати Україну. Казав, що інакше просто не зможе»,- каже дружина Наталія.

Олександр служив під Бахмутом. Аби опанувати нове озброєння, навчався у Британії.

«Саша був у машині - командир гармати. Він переконував, що це значно безпечніше, адже це броня, захист. Казав, що страшне тільки пряме попадання. І, на жаль, саме так і сталося... Він був таким енергійним, активним, ми б ніколи не могли подумати, що Саша загине», - продовжує Наталія.

42-річний сержант Олександр Пінчук загинув 31 серпня 2023 року на Запоріжжі. Рідні чекали підтвердження експертизи ДНК понад три місяці, аби достойно поховати захисника.

Прощання із Героєм відбудеться 8 грудня о 10:00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень