Три методи, які допоможуть зберегти тепло вдома при відсутності опалення

Як зберегти тепло в домі

Щоб «притримати» тепло, коли немає опалення, можна використовувати кілька методів.

Ці способи дієві також, коли потрібно зекономити на опаленні. Вони допоможуть зберегти тепло, щоб не було потреби опалювати цілодобово, якщо у вас індивідуальна система.

 

Теплові завіси на зовнішніх дверях

Існують різні види штор, навіть для дверей. Якщо потрібно зберегти тепло у квартирі, повісьте їх зсередини на вхідні двері. Якщо ви живете в будинку, захистіть тепловими завісами всі входи. Частина штори має «збиратися» на підлозі, щоб діяти як блокатор протягу.

Експерти кажуть, що приблизно 35% тепла в домі виходить через стіни та щілини навколо дверей, тому блокування цієї зони є надважливим завданням.

 

Засоби для захисту від протягів

Засоби для усунення протягів є обов'язковими для збереження тепла в домі холодною осінню та взимку. Придбайте спеціальні запобіжники та закріпіть їх на зовнішніх та внутрішніх дверях.

Наприклад, можна встановити пристрій для запобігання протягу в нижній частині дверей між неопалюваною кухнею та вітальнею, щоб зберегти затишок у своєму житловому просторі за малі витрати.

 

Зачинені внутрішні двері 

Набагато легше обігріти менший простір, ніж великий відкритий. Якщо ви будете зачиняти внутрішні двері, це допоможе повністю затримати тепло в кімнатах.

Тільки не забудьте періодично відчиняти двері протягом дня, щоб забезпечити хорошу вентиляцію та потік повітря у цілому помешкання. Це своєю чергою допоможе запобігти цвілі та затхлим запахам.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень