Три корисні функції Google Chrome у Android-смартфонах, про які не знає більшість користувачів

Якщо про них знати, то можна оцінити всі переваги цього зручного браузера

Власники смартфонів щодня користуються браузером Google Chrome для пошуку інформації у мережі. Щоправда, мало хто здогадується, що в ньому є чимало корисних функцій.

????Спрощений режим

Якщо вам потрібно зекономити трафік мобільних даних або заряд батареї, а швидкість мобільного інтернету занадто низька і сторінки у браузері завантажуються дуже повільно, для таких випадків є Спрощений режим.

Щоб його увімкнути, потрібно натиснути на три крапки в кутку екрану, обрати розділ «Налаштування», перейти до пункту «Спрощений режим» та активувати його.

Після цих дій сторінки Chrome завантажуватимуться швидше, а трафіку витрачатиметься менше.

????Швидке переміщення між вкладками у браузері

Більшість користувачів звикли переміщатися між сторінками браузера, натискаючи на кнопку «Назад», переходячи у меню всіх вкладок, натискаючи на потрібну вкладку і так далі.

Але є набагато легший спосіб.

Спробуйте провести пальцем по адресному рядку на екрані смартфона вліво чи вправо, та гортати вкладки у Chromе, наче сторінки в книзі.

????Перегляд сторінок браузера в офлайн-режимі

Якщо на смартфоні з якихось причин немає інтернету, користувач все одно може переглядати завантажені раніше сторінки браузера в режимі офлайн.

Для цього необхідно:

  • відкрити потрібну сторінку в Chromе
  • натиснути на три крапки вгорі екрана, обрати значок завантаження (стрілка, спрямована вниз)
  • дочекатися закінчення завантаження

Завантажена сторінка з’явиться у браузері з позначкою «Оффлайн», і переглядати її можна і з відключеними мобільними даними. Наприклад, коли ви летите у літаку і хочете щось почитати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень