Третина Рівненщини об'єдналася

Населені пункти Рівненської області об'єднуються в територіальні громади

Третина населених пунктів Рівненщини вже об’єдналися у громади. 14 з них вже мають своїх голів, а ще 4 проведуть місцеві вибори в грудні. Ще 5 приймають рішення про об’єднання. Так на Рівненщині проходить процес децентралізації. За словами директора Рівненського відділення Асоціації міст України Тетяни Грищук – завдяки процесу об‘єднання зможе зрівнятися рівень життя в містах і селах. Тим паче, що голови перших 5 громад, що об‘єдналися у нас в області, задоволені результатами й мають значну підтримку держави.  

З тими людьми, які йдуть зараз на об’єднання територіальних громад, ми кажемо, що ви можете бути сміливими, тому що у вас є уже піонери, у вас є посібники, у вас є зразок; ви можете зателефонувати головам, які вже пройшли цей шлях. Ми бачимо, що держава перед об’єднаними громадами виконала повністю всі свої забов’язання.

За кількістю об’єднаних територіальних громад Рівненщина - у першій вісімці областей України. Експерти Асоціації міст вже побували в 60 населених пунктах області та розповіли людям про особливості та переваги децентралізації. Наступного року Асоціація міст та сіл також допомагатиме більшості громадам, об‘єднаним цьогоріч і вестиме активну співпрацю, аби жителям простіше було ухвалювати рішення про об‘єднання.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень