Третяк має термінове прохання до рівнян. Червоних зон більшає в Україні (ВІДЕО)

Усе залежить від відповідальності мешканців міста

У Рівному розробляють план дій щодо переходу до червоної карантинної зони.

Динаміка захворювання на коронавірус зростає, зазначив міський голова Олександр Третяк під час прямої трансляції у фейсбуці. Так, у червоній зоні перебувають Івано-Франківська та Чернівецька області, а з 3-го березня буде ще й Житомирська.

Олександр Третяк доручив своєму заступнику з питань охорони здоров`я Юрію Поліщуку напрацювати план дій у разі переходу до зони посиленого карантину.

Міський голова Олександр Третяк під час прямої трансліції у фейсбуці.

Аби Рівне мало максимальні шанси лишитися у жовтій зоні, міський голова закликав містян максимально дотримуватися карантинних правил:

Термінове прохання до мешканців нашого міста. За вихідні динаміка захворювання на  коронавірус значно зросла. Маємо на сьогодні за вихідні 101 особу, хвору на СOVID-19. Тому звертаюся до мешканців міста та відповідального бізнесу: будь ласка, дотримуйтеся санепідемнорм, правил використання і носіння масок, дистанції у громадських місцях. Червона зона тягне за собою тяжкі обмеження, до яких не хотілося б повертатися.

Йдеться про носіння масок, які перешкоджають передачі вірусу повітряно-крапельним шляхом, дистанціювання та дезінфекцію рук.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень