Третя платіжка за газ: За що доведеться платити жителям Рівненщини

Перелік послуг

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

З початку 2024 року для жителів Рівненщини підготували новий сюрприз. Тепер людям доведеться оплачувати не дві, а три платіжки за газ. Остання стосується послуг з технічного обслуговування.

Серед яких огляд газопроводів, наявність фарбування та кріплення газопроводів, перевірка на герметичність, спрацювання сигналізаторів загазованості. Також фахівці усуватимуть протікання газу, перевірятимуть працездатність забірних пристроїв, змащуватимуть їх та очищатимуть від корозії.

Скільки доведеться віддавати за такі послуги - поки невідомо, але платити за це доведеться усім, повідомив начальник відділу технічного обслуговування Рівненської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Роман Кутира.

Згідно з постановою НКРЕКП всі співвласники багатоквартирних будинків, балансоутримувачі повинні надіслати заявку до оператора ГРМ про укладення договору. Якщо така заявка не буде оформлена, то споживачі приєднуються до договору автоматично. Тобто договір на технічне обслуговування повинні укласти всі, – розповів Роман Кутира.

Він додав, що люди можуть  обрати іншу організацію-обслуговувача. Однак на це відповідна організація повинна мати необхідні дозволи. Після укладення договору з іншою організацією споживач має повідомити про оператора ГРМ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень