«Третє око» - Близнятам, талант до збагачення – Козорогам: гороскоп на 5 жовтня

А у Риб зараз дуже сприятливий період

ОВНИ

Вам захочеться пристрастей. І ви їх отримаєте. Це буде особливий день, який надовго вам запам’ятається.

ТЕЛЬЦІ

День підходить для змін у професійній діяльності. Період цікавий і в плані особистих стосунків - не виключені знайомства, які можуть докорінно змінити ваше подальше життя.

БЛИЗНЯТА

Зараз хороший час для романтичного спілкування. Також може проявитися дар передбачення, загостриться інтуїція та відкриються нові здібності.

РАКИ

Вам не можна розслаблятися, бо саме зараз на роботі відбуватимуться доленосні події. Кохані підтримають вас, тому вам буде легше впоратися з негараздами цього дня.

ЛЕВИ

Якщо ви вже давно займаєтеся вирішенням якогось питання, то зараз у вас з'явиться реальна можливість подолати його. Намагайтеся уникати хвилювань, не спілкуватися з людьми, здатними зіпсувати вам настрій.

ДІВИ

Постарайтеся більше часу приділяти улюбленій справі та завданням, які необхідно виконати найближчим часом. Не відмовляйте у допомозі, але не дозволяйте собою маніпулювати, бо охочі зробити це будуть.

ТЕРЕЗИ

Цей день подарує чимало можливостей, тому можете планувати найскладніші завдання та призначати важливі зустрічі.

СКОРПІОНИ

Протягом дня будьте обережними у всьому, чим би ви не займалися. Не порушуйте правил і не відступайте від своїх принципів.

СТРІЛЬЦІ

Не варто займатися тим, у чому ви не є фахівцем. День підходить для завершення дрібних справ і вирішення конфліктних ситуацій.

КОЗОРОГИ

Використайте свої таланти та майстерність для збагачення. Зараз це точно спрацює.

ВОДОЛІЇ

Цього дня будьте особливо уважними, оскільки через втому можете наробити помилок. Або знайдіть того, на кого можна перекласти хоча б частину роботи.

РИБИ

Зараз дуже сприятливий для вас період. Ви з легкістю зможете привернути увагу до своєї персони та завоювати прихильність потрібних людей.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень