Тренд, якому 2000 років, повернувся: як модно носити шкарпетки під сабо чи мюлі (ФОТО)

Вдалі поєднання на щодень

Шкарпетки під сандалі почали носити ще в Древньому Римі. Переважно так робили чоловіки, які були вченими чи мислителями». Тож цьому тренду більше ніж 2000 років.

Втім, вже кілька сезонів тому цей тренд повернувся на модний олімп. 

Така пара стане вдалим вибором на кожен день. Носіть шкарпетки з улюбленими сукнями, підкресливши витончені щиколотки, та базовою футболкою.

Мюлі — як носити стильно і комфортом

Дійшовши до наших днів, мюлі долали злети й падіння своїй популярності, стаючи більш зручними й функціональними для повсякденного носіння. Сабо і мюлі — це елегантне поєднання зручної колодки, стійкого каблука, відкритого або закритого носка.

Зі шкарпетками

Цей союз, звичайно, несподіваний, але дуже сміливий, провокаційний і, головне, модний. Ще кілька сезонів тому надіти під босоніжки шкарпетки вважалося поганим тоном, такий дует дивував і навіть лякав модниць.

Але мода змінюється і сьогодні поєднання шкарпеток нікого не дивує, і вважається одним з найбільш актуальних у новому сезоні. Вибирайте шкарпетки в дрібну сітку або контрастні за кольором з взуттям і тоді ви точно будете самою модною.

Для літа підійдуть тоненькі світлі шкарпетки, а на прохолодну суху погоду можна підібрати більш щільні й товсті моделі шкарпеток. 

Цей стиль не диктує жорстких обмежень, тому це можуть бути шкарпетки будь-якого кольору, з принтами або написами. Головне, щоб вони відповідали вашому стилю і гармоніювали з іншими елементами лука.

Зважаючи на те, що Birkenstocks переживають момент відродження популярності, ви можете цілком наважитися на цей шкарпетковий тренд. Більш сміливі модниці можуть одягати шкарпетки з іншим взуттям.

Найлегше стилізувати білі та сірі високі шкарпетки, але ви можете експериментувати з відтінками та навіть принтами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Теги: сабо мюлі
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень