Тренд на осінь 2024: Вікторія Бекхем продемонструвала взуття, яке не залишить вас без уваги (ФОТО)

Несподіваний вибір взуття, який може вам сподобатись

Вікторія Бекхем, відома своєю пристрастю до підборів, здивувала фанатів новим вибором взуття, яке, можливо, стане трендом осені 2024. Несподівано для багатьох, зірка презентувала, пару на низькій підошві замість звичних шпильок. 

Нове взуття має вигляд лаконічних туфель на плоскій підошві з гострим носком, що нагадує гібрид човників і мокасинів.

Взуття, представлене в чорному, коричневому та кремовому кольорах, є частиною нової колекції бренду Вікторії Бекхем. Хоча всі три пари мають однаковий дизайн, відрізняються лише кольором шкіри.

Створіть елегантний образ завдяки позачасовим мокасинам цього сезону, виготовленим з матової телячої шкіри, – зазначила Бекхем у рекламі.

 

Попри те, що така пара має потенціал стати осіннім хітом завдяки простому дизайну і незвичайній формі та зручності, підписники розділилися в думках.

Дехто вважає нову пару «бабусиними туфлями», тоді як інші пророкують їй великий успіх.

Джерело: obozrevatel.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень