«Треба зробити операцію»: відома співачка розповіла про проблеми зі здоров'ям чоловіка-воїна (ФОТО/ВІДЕО)

Хвороби загострилися через службу

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про проблеми зі здоров'ям у її чоловіка–військового Євгена Терехова. Виконавиця наголосила, що через хвороби, йому потрібна операція.

Артистка повідомила, що її чоловік зовсім не турбується про своє здоров'я. В Терехова була 2 група інвалідності, але він змінив її на 3, щоб долучитися до лав ЗСУ. До цього Євген воював в зоні АТО 8 років.

Під час бойового завдання він отримав поранення голови. Внаслідок цього йому встановили титанову пластину в череп. Пізніше через численні грижі медики встановили йому медичну сітку.

- Євген чинний воїн. Не зважаючи на його поранення. У нього була 2 група інвалідності й він дуже хотів, щоб його перевели на третю, щоб він міг піти воювати. У нього в голові титанова пластина, а в животі – сітка, яка тримає його корсет, бо в нього через надмірне підняття ваги з'явилося кілька гриж, – поділилася Карпа.

Після кількох операцій військовий продовжив службу. Однак, проблеми зі здоров'ям тільки погіршились і зараз Євгену знову потрібне хірургічне втручання. Лікарі мають зафіксувати сітку у черевній порожнині.

- Треба зробити операцію, цю сітку поставити на місце, аби якось краще її вмонтувати, щоб не було проблем із защемленням. Це може бути в будь-який невдалий момент.

 

У нього таке було, коли майже тиждень сиділи в лісі, Кремінна, а він каже: «від того, як я спрацюю залежить і життя моїх підопічних, а в мене рубає тиск двісті». Каже, що «я знаю, я відчуваю, а зробити нічого не можу, бо у нас є своє певне завдання, – зазначила співачка.

До слова, подружжя з 2016 року у шлюбі. За три роки після одруження у них народилася донька Злата.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень