Транспортна проблема на Ювілейному вирішиться у вересні

Коли ж з’єднають Боярку та залізничний вокзал, поки невідомо

Транспортне сполучення на Ювілейному покращиться вже у вересні цього року. Принаймні на це сподівається очільник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк. Нагадаємо, батьки учнів 26-ї школи зареєстрували на сайті міської ради петицію щодо покращення сполучення вулиць Вербової та Павлюченка, де розташована школа. Проблема виникла через зміну у розкладі руху дуобуса, яким користувалися школярі, розповідає Віталій Миронюк

Звернулися батьки «Особливої дитини» з проханням раніше пустити на рейс дуобус, на 15 хвилин. Змінили графік. Одним стало краще, іншим  стало гірше. Але питання буде розв’язано, думаю у вересні місяці однозначно. Як тільки отримаємо тролейбуси, по маршруту, по якому курсує один дуобус, буде їздити щонайменше три, - каже Віталій Миронюк.

Тендер на закупівлю нових тролейбусів буде оголошений у понеділок, 17 липня. Отож, після отримання нового транспорту у Рівному відрегулюють графік руху аби задовольнити усі категорії користувачів Ювілейного.

Крім того, Віталій Миронюк підтвердив факт дослідження можливості сполучення залізничного вокзалу, Боярки та рівненського аеропорту. Адже існуючий 67-й маршрут тільки частково зв’язує Боярку з залізничним вокзалом. Втім, тут точно не курсувати тролейбус, а у разі появи стійкого пасажиропотоку до аеропорту, цілком ймовірно що тут запрацює новий автобусний маршрут.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень