Трагічна ДТП на Рівненщині: нові деталі від поліцейських (+ ФОТО)

Загинула дружина водія

Учора, 17 травня, близько опівдня в селі Орлівка Сарненського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула жінка. Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції у Рівненській області: 

Слідчо-оперативна група встановила, що автомобіль «Volkswagen Caddy» виїхав із проїзної частини дороги та перекинувся в кювет. У салоні перебували 24-річний мешканець села Орлівка з 21-річною дружиною.

 

Жінка від отриманих травм померла на місці. 24-річний чоловік отримав травми грудної клітки, живота. Нині він перебуває у важкому стані у Сарненській центральній районній лікарні.

Хто з них перебував за кермом, встановлюватимуть слідчі під час досудового розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень