Трагічна ДТП із п'ятьма загиблими: поліцейським розповіли, хто винен (+ФОТО)

Смертельна аварія сталася на Сарненщині. В одній з машин - троє дітей

На Сарненщині унаслідок ДТП загинуло п’ятеро осіб. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу села Іванівка надійшло до поліції сьогодні, дев’ятого серпня, близько опівдня. Про деталі трагедії розповість прес-офіцер Нацполіції у Рівненській області Марія Юстицька:

За попередньою інформацією поліцейських, які зараз працюють на місці події, стало відомо, що водій «Nissan Qashqai» на смузі зустрічного руху зіткнувся з автомобілем «Volkswagen Caddy».

 

Унаслідок ДТП загинули водій та двоє пасажирів кросовера: вагітна жінка та двоє чоловіків.

Човік, який керував «Volkswagen» загинув на місці. Крім нього в салоні була дружина та троє онуків. Жінка від отриманих травм померла у лікарні. Двох дітей госпіталізували у реанімацію, ще одну — у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні. Рух транспортних засобів відновили. Усі обставини ДТП слідчі з’ясовуватимуть у рамках кримінального провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: трагедія
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень