Торгівлю на ринку «Дикого» не зупинять. Принаймні, поки що

Делегація підприємців з ринку сьогодні приходила до міського голови

Сьогодні до міського голови Володимира Хомка завітала делегація працівників ринку «Дикого» з проханням розібратися із вимогами депутата міської ради Юрія Сухого, який прагне закриття ринку. Нагадаємо, що між підприємцями ринку та депутатом Сухим, який проживає на цій же вулиці, де розташований ринок, триває давній конфлікт.

За словами працівників ринку, депутат намагається закрити ринок та ліквідувати їхні торгові кіоски, які розміщені на вулиці Здолбунівській, мотивуючи це тим, що торгівля ведеться на проїжджій частині.

Міський голова запевнив, що об'єктивно розбереться в ситуації. Було домовлено, що з числа присутніх підприємців буде сформовано ініціативну групу, яка буде долучена до усіх нарад та засідань комісій з приводу подальшого функціонування ринку «Дикого».

Тож тепер питанням торгівлі на Здолбунівський та, зокрема, на ринку «Дикого», буде опікуватися комісія міської ради за участі самих підприємців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень