Топ-модель стала жертвою українця

Скандальний Віталій Седюк дістався до Міранди Керр

Український журналіст Віталій Седюк давно відомий своїми епатажними витівками. Любитель дивних розіграшів неодноразово накидався на знаменитостей прямо на червоних доріжках. Серед жертв цього жартівника - Вїлл Сміт, Америка Феррера, Бред Пітт, Кім Кардашьян, Сіара та інші. Тепер Седюк накинув оком і на Міранду Керр.

32-річна топ-модель зіткнулася з Віталієм на модному показі Louis Vuitton в Парижі. Поки Міранда позувала фотографам, Седюк тихенько підкрався до неї ззаду і поцілував у щоку. І хоча на обличчі дівчини з'явилося здивування, вона вирішила, що кращий вихід в цій ситуації – повний ігнор. Так що цього разу Віталію пощастило – він уник «розмов» з охороною і побоїв від обурених жертв його розіграшів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень