ТОП-5 українських пісень листопада: Міхалок переспівав «Скрябіна», а Вакарчук презентував новий проєкт

Раптом ви проґавили

У листопаді вийшло чимало цікавих українських треків, серед яких найбільше уваги привернули такі:

Святослав Вакарчук – «Знову»

Святослав Вакарчук в останній місяць осені презентував свій новий проєкт «Оранжерея» і перший сингл «Знову». Для запису цього треку клавішник «Океану Ельзи» Мілош Єліч і бас-гітарист Денис Дудко взяли в руки акустичні гітари, а Вакарчук зіграв на фортепіано. До того ж у кліпі на цю пісню Святослав постав у дещо незвичному для себе образі. Цікаво, що одним із продюсерів відео стала донька Вакарчука – Діана Фонарьова.

«KALUSH» – «Зорі»

Гурт «KALUSH» записав душевний трек «Зорі», а кліп на пісню став сміливою ілюстрацією до нього. Сюжет ролика – це справжній перфоманс, який розкриває весь біль під час розриву стосунків.

«The Hardkiss» – «Все було так»

Вперше за весь час існування гурту «The Hardkiss» фронтвумен Юлія Саніна та її чоловік, він же креативний директор гурту Вал Бебко, розповідають свою історію кохання. «Все було так» - це надзвичайно чуттєва любовна історія, яка увійде в новий альбом «The Hardkiss», реліз якого запланований на весну.

«KAZKA»/ALEKSEEV – «Поруч»

Гурт «KAZKA» представив спільний трек з ALEKSEEV під назвою «Поруч». Цікаво, що це – саундтрек до мультсеріалу «KAZKA. Таємниця Чарголосу», прем’єра якого відбудеться невдовзі.

Як розповіла вокалістка гурту Саша Зарицька, цей трек для них надзвичайно важливий, адже це перший україномовний дует за всю історію «KAZKA».

Міхалок/Чемеров – «Чорнобиль форева»

Фронтмени відомих груп «Brutto» і «The Gitas» вирішили осучаснити пісню «Скрябіна» для проєкту «Звуки Чорнобиля». Цікаво, що під час запису композиції музиканти використали звуки з чорнобильської зони відчуження.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень