ТОП-зірки України заборонили новий кліп Енджі Крейди, яка втерла їм носа у 2022? (ВІДЕО)

Її пісня «Враже», записана в Рівному, набрала понад 12 млн переглядів

СКАНДАЛ. Український лейбл «Best Music», за яким, не виключено, стоїть транснаціональний мейджор «Warner Music Group», оскаржив показ на YouTube нового кліпу рівненської виконавиці Енджі Крейда.

Справа в тому, що її нова пісня має назву «Перевзуті», а в самому відео показано музикантів, співаків та поп-виконавців з України, які до війни, нібито, не гребували виступами на росії.

Принаймні так вважає Енджі Крейда та її творча група.

 

Серед іншого в кліпі фрагментарно згадуються Лобода, Полякова, Дорн, Монатік, Козловський та навіть Пивоваров.

Kлючовим елементом забороненого виднограю є літаючі пакети з умовними "тілами" загарбників

Рівненський гурт «Енджі Крейда», який прославився відьмацьким хітом «Враже», презентував нову пісню із назвою «Перевзуті» сьогодні та буквально за годину після прем'єри, відео видалили з ютуб-каналу гурту – нібито за порушення авторських прав Best Music.

Фейсбук теж закрив показ відеокліпу

«Перевзуті» гірші за Путіна, - повторюється у пісні

На момент, коли кліп ще не видалили, в описі до нього можна було прочитати:

«23 лютого 2023, за день до дати нападу росії на Незалежну Вільну Україну. Ще рік тому, в цей день, багацько українських артистів їздили в росію з концертами. Це була норма.

 

Ефірний простір був наповнений російськомовним контентом. Війна - і вони швиденько перевзулись. Такі патріоти, що вс..тись. А наші тіві та радіо швиденько почали їх відбілювати.

 

Давайте уявимо, що десь в паралельній реальності путін переміг. Питання: Хто з артистів України лишився на сцені? А хто зник назавжди? Тому, коли ти йдеш на виступ чергового артиста, тримай цю уявну картинку в своїй голові. Позбувай свій музичний простір від перевзутої гниди!».

За словами Енджі, її команда для відео використала ролики з російських ТБ-каналів типу ТНТ. 

«Наше ж українське агентство пожалілось, ютубу, що авторське право на пісню мають вони!!! Слухаємо, репостимо і вболіваємо за Наших!!!», – цитує виконавицю Район.Культура.

Олексій Казанцев -- праворуч

При цьому Олексій Казанцев – керівник рівненської студії «ІндЮк», де записується Енджі Крейда та створюються  її кліпи, в коментарі для «Радіо Трек» запевнив, що вони знайдуть вихід:

- Зараз ми оскаржуємо в YouTube саме рішення – зняти наше відео. Якщо не повернемо, то на кожному моменті з відповідною зіркою поставимо напис «заблоковано перевзутими». І заллємо по новому.

САМ КЛІП, довкола якого розгорнувся скандал, можна переглянути в нашому Телеграмі за посиланням нижче:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень