ТОП-5 способів зігрітися в офісі

Якщо опалення ще не включили чи на ньому економлять

1 спосіб - грійтеся зсередини

Зранку добре поснідайте. Це має бути не каша на воді, а, наприклад, яйця, бутерброди з жирною рибою, молочні чи кисломолочні продукти, кава з молоком.

Після приходу на роботу випийте гарячої кави чи чаю. Ці ж напої варто вживати у перервах між роботою. До них можна додати перекус, наприклад, цільнозерновий хлібець і сухофрукти.

Добре рятує від холоду зелений чай з імбиром, корицею, молоком. Помічний у таких випадках і нежирний курячий або телячий бульйон з пастернаком, петрушкою, морквою, селерою. 

2 спосіб - термобілизна

Одягатися варто у кілька шарів. Так тепліше. Якщо не хочете бути схожими на капусту - носіть термобілизну.  Або хоча б одягайте майку під блузу чи светр.

Допоможуть також колготи з додатками вовни, вовняні жакети, жилети, спідниці, штани. 

3 спосіб - грілка і теплі килимки 

Обігрівачі  це традиційні способи зігрітися. Але вони споживають багато енергії. Замість них можна користуватися зігріваючими інфрачервоний\ми килимками. Завдяки їм ноги будуть у теплі.  

Можна користуватися електрогрілками. Вони дорожчі, але призначені для багаторазового використання. А ось термохімічні грілками значно дешевші. Але й призначені вони для разового використання.  Такими користуються мисливці, рибалки, туристи.  

4 спосіб - фізичні вправи

Порухатися корисно і просто для того, щоб був здоровий хребет. А ще це допомагає зігрітися. Зробіть кілька присідань, пройдіться східцями вгору та вниз, якщо є така можливість, або виконайте ходьбу на місці, високо піднімаючи коліна. Зробіть нахили в сторони, вперед-назад. 

5 спосіб - вживайте рибу

Адаптуватися до холоду і зігрітися допомагають омега-3 ненасичені жирні кислоти. Вони є в рибі північних морів - оселедцеві, скумбрії, атлантичних сардинах, тунці. Дещо у меншій кількості омега-3 є у волоських горіхах, мигдалі, авокадо, насінні льону. А ось смажене їсти не варто. Бо смажений жир погано діє на клітини: не дає їм збадьоритися на холоді.   

За матеріалами інтернет-видань.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень