Топ-5 найбільш агресивних порід собак

Перелік вас здивує

На фото собака породи басенджі
На фото собака породи басенджі

Дослідження Американського товариства тестування темпераменту показало, що перші місця в рейтингу найбільш агресивних порід собак посідають милі домашні тварини.  

1. Чіхуахуа

Найменша у світі порода очолює рейтинг найбільш агресивних собак. Ці іграшкові собачки дуже прив’язані до опікуна і через ревнощі вони можуть накидатися на інших людей, особливо на незнайомих.

2. Басенджі

Це невеликі красиві короткошерсті собаки, які майже не гавкають. Однак вони люблять домінувати над іншими собаками і активно захищають свої іграшки. Якщо підкрастися до них ззаду, вони можуть навіть вкусити.Також ці собаки не люблять, коли їх обнімають і притуляють.

3. Такси

Вони мають мисливські інстинкти, тому їм не варто жити під одним дахом з дрібними тваринами – хом’яками, щурами й мишками.

4. Чау-чау

Ці собаки мають домінантний і впертий характер, тож їх не рекомендують заводити опікунам-новачкам. Щоб чау-чау був чемним, він потребує навчання з професіоналами.  

5. Доберман пінчер

Собаки дуже розумні і їх часто використовують для охорони, роботи в поліції та подібних службах. Ці собаки потребують виховання лідером, тоді вони можуть добре уживатися навіть з дітьми та іншими собаками. Якщо ж тварин виховувати не правильно, вони можуть бути агресивними й небезпечними.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень