ТОП-5 ароматів для дому, як створюють затишну атмосферу

Одні - допоможуть розслабитися, інші ж, навпаки, збадьоритися

  1. Цитрус

Цей аромат один із найбільш популярних серед запахів, які господині вибирають для своєї оселі. До того ж він досить часто є в миючих засобах. Такі засоби не лише надають відчуття чистоти, а й заряджають енергією і добре бадьорять. Однак варто знати міру і використовувати лише кілька крапель ефірної олії на ватяному диску або у зволожувачі повітря.

  1. Трава

Напевно, майже всі люблять запах щойно скошеної трави. Асоціації з теплим і безтурботним літом, розслабленість і свіжість не можуть не подобатись. Тому такий аромат чудово підходить для оселі. 

  1. Жасмин

Цей аромат часто використовують у засобах для прання одягу, тому він асоціюється насамперед із чистотою. Використавши такий аромат у себе вдома, ви відразу відчуєте чистоту і свіжість. Але будьте обережні з дозами, адже велика кількість ефірної олії може викликати головний біль. 

  1. М’ята

Цей запах теж асоціюється зі свіжістю, прохолодою і спекотним літом з порцією мохіто. Він прекрасно освіжає кімнату і дарує відчуття чистоти. 

  1. Ромашка

Аромат ромашки подарує майже аптечну стерильність. Такий запах заспокоює і розслабляє. Його часто використовують у дитячих засобах. Крім того, ромашку можна висушити самостійно і залити окропом. Вона подарує оселі чарівний запах. 

Джерело: Сенсація

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень