ТОП-4 популярні продукти, які не можна зберігати в холодильнику на дверцятах: ви точно припускаєтеся помилки

Дверцята - невідповідне місце для зберігання деяких продуктів

Дверцята холодильника - найтепліше місце в ньому. Саме тут відбуваються постійні перепади температури, коли холодильник закривають і відкривають. Це недобре для деяких продуктів - вони швидше псуються, якщо лежать на дверцятах.

Ось що краще перекласти на основні полиці холодильника:

  • Яйця

Багато хто зберігає їх саме на дверцятах холодильника. Ба більше, лотки для яєць часто теж там знаходяться. Але все ж залишати яйця там не варто - переставте їх разом із лотками на основну полицю.

  • Молочні продукти

Багато хто ставить пляшки і пакети з молоком або кефіром на дверцята - це зручно, бо завжди під рукою. Але це помилка. Чому не можна зберігати молоко на дверцятах холодильника? З тієї ж причини - воно швидше зіпсується. Молочні продукти краще ставити ближче до морозилки: якщо вона вгорі холодильника - на верхній полиці, якщо внизу - то на нижній.

  • Фрукти та цитрусові

Деякі на дверцятах зберігають лимони, апельсини, яблука. Для них, як і для овочів, у холодильнику є спеціальне місце - називається піддон.

  • Сир

Твердий сир також краще зберігати на одній полиці з іншими молочними продуктами.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень