«То зашквар». Коментарі Ірини Фаріон про обмін полоненими рвуть мережу (ФОТО)

«Спасіба ізбіратєлі!»

[media=166666]

Ірина Фаріон жвавo відгукнулася на події останніх днів. Її відповідні коментарі у Твітері наробили чимало галасу.

Одні називають Фаріон останніми словами, інші висловлюють їй підтримку

Ми наведемо лише кілька її найбільш резонансних твітів:

Що ж, обмін убивць Майдану на Солдатів Вітчизни. ... Це не просто не співмірність – це розстріл правосуддя, моралі, чести. Тільки згниле падло на це здатне. Спасіба, ізбіратєлі.

 

Припиніть ті дурні плачі і голосіння: типу фсьо прапала. Навчіться бути месниками. Слюньтяї безхребетні. Сентиментали романтичні. Свободи не спинити. Це лиш привід перезарядити зброю.

 

Чому відбулася ця ганьба з так званим обміном полонених? Бо виборець ще 25 травня 2014 року зрадив Майдан. Сьогоднішня подія - всього лиш справедливий і неминучий наслідок. Сичіть скільки хочете. Але це правда. Ви на це заслужили, ізбіратєлі тупого большинства.

То зашквар. Подивилася щойно на ліца ніби звільнених з полону. На яких базарах і спортзалах їх збирали з тими рагульськими сумками в гратку? Та це караульна підстава! Вистава для зебілів! І ще якась дурепа москворотить "направа в палатку". Хто то женське кацаписько? Це ФАРС 95.

 

Знаєте, шановне панство, що мені нагадала ця дика вистава з обміном (крім 12 військовиків)? Троянську кобилу Савченко. Правда, тоді виставу для наївних влаштовував Порошенко. А охлос шалів від щастя. То де ваш шал сьогодні? Як вам кум пуйла? А савчєнка як?

 

Панство! Гідних і добрих людей вітаю з Новим Роком. Після цієї зеленої плісняви наша країна у прірві. Але ми, як підсніжники на снігу й хуртовині. Все здолаємо і переможемо зелену путінізацію. Слава нації. Смерть ворогам.

Це фото супроводжувало останній твіт

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: Фаріон
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень