То кому ж належить будівництво на колишній вулиці Струтинської?

Сьогодні відбулося судове засідання, на якому розглядалася апеляція забудовника про зняття заборони проводити будівництво багатоповерхівки за адресою вулиця Гайдамацька,13б (колишня Струтинської)

Перед самим засіданням незадоволені жителі сусіднього будинку на Гайдамацькій,13а (колишня Струтинської) влаштували пікет перед приміщенням суду. Люди скаржаться на те, що через будівництво в них проблеми з газовими котлами, які постійно гаснуть. Люди бояться отруїтися газом у власній оселі.

Окрім того, мешканці відзначають, що будівництво ведеться незаконно, адже забудовник не має всіх необхідних документів для зведення 11-поверхового будинку. Далі розповідає мешканка будинку на Гайдамацькій,13а Галина Коробка:

І за проектом взагалі мала бути 4-поверхова забудова. Він незаконно добудував до нашого будинку 11-поверхівку і хоче далі планувати.

Проте, представник фірми-забудовника «Рівненський молодіжний житловий комплекс», адвокат Оксана Овдійчук розповідає, що арешт на будівництво накладений неправомірно. Адже вся необхідна документація на будівництво в них наявна, і саме в зв’язку з цим подана апеляція.

Також вона зазначає, що сам конфлікт навколо будівництва пов’язаний з такою особою, як Андрій Федорчук, який начебто має конфлікт з фірмою-забудовником. Також вона вважає, що мітинги та дії правоохоронних органів – несправедливі. Далі про це Оксана Овдійчук:

Справа в тому, що фактично, це йде тиск на забудовника. Нічим не виправданий, безпідставний. Це пов’язано, скажем так, з майновими конфліктами.

Також адвокат відзначає, що не розуміє, чому справу пов’язують з депутатом Рівнеради Василем Немешом, адже його прізвища немає в жодному документі.

На судовому засіданні були заслухані обидві сторони, проте рішення суд не виніс, перенісши справу для довивчення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень