Титулований боксер з Рівного загинув на фронті. Він був бійцем елітного спецпідрозділу

Українська нація та її спорт продовжують зазнавати втрат від загарбницької війни росії

У протистоянні із російськими окупантами загинув відомий український боксер Андрій Огородник, який носив позивний «Сонік». Рівненський боєць був призером національного чемпіонату та володарем Кубка країни, а останнім часом воював у елітному спецпідрозділі «Альфа».

Про смерть захисника повідомив його тренер, віцепрезидент Федерації боксу України та голова Рівненської обласної федерації Володимир Соколовський:

— Під час виконання бойового завдання загинув Андрій Огородник, майстер спорту та переможець Кубка України, багаторазовий призер чемпіонатів України, – написав Соколовський на своїй сторінці в Instagram.

Андрій займався боксом у Рівному. Особливо успішним для Огородника видався 2018 рік, коли він і виграв національний Кубок у категорії до 52 кг і став бронзовим призером чемпіонат України серед чоловіків до 22 років, який проходив у Маріуполі.

Під час повномасштабної війни з росією боксер протистояв агресору, перебуваючи на службі Центру спеціальних операцій «А». Бійці ЦСО «А», відомого як «Альфа», виконують завдан­ня малими групами на всіх напрямках бойових дій.

Як повідомила у своєму Instagram землячка Андрія, боксер із Рівного Олександра Малеванець, життя старшого лейтенанта Огородника обірвалося 16 вересня під час чергового бойового завдання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень