Тісне вбрання не витримало розкішних форм дебелої Ешлі Грем і тріснуло по швах (ВІДЕО)

«Бо не треба вже так затягуватися і вигинатись» (с)

Супермодель Ешлі Грем є найвідомішою моделлю в категорії «плюс сайз», яка залюбки позує і демонструє себе у різному вигляді.

Єдине, правда, що більшість її відео та знімків – відфотошоплені чи «замасковані» і не передають реального стану її тіла, шкіри та всього іншого, але загалом жінка від природи – гарна. Тим паче, що вона, як-не-як, мати трьох дітей, але…

Цього разу Ешлі захотіла продемонструвати світові свої акробатичні таланти. Однак підібрала для цього не зовсім вдале вбрання.

35-річна Грем осоромилася через обтягуючий шкіряний комбінезон, який не витримав тиску її тіла і розійшовся по швах десь чи не між ніг супермоделі.

Грем доволі спритно якийсь час крутилася і стрибала, але зрештою перекинулася і впала з краю софи, й, опинившись на колінах, з подивом виявила конфуз:

 

Шкіряний костюм не витримав тиску її тіла.

Приклад відфотошопленої Ешлі Грем

На опублікованому в Мережі відео помітно, що модель була не надто збентежена тим, що трапилося, і не сильно намагалася приховати інтимне місце від сторонніх поглядів.

Швидше навпаки.

Фанати по-різному оцінили ескападу супермоделі, але загалом – позитивно. Хоча не обійшлося й без критики.

Більше ЕШЛІ в одязі та без.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень