Тісне вбрання не витримало розкішних форм дебелої Ешлі Грем і тріснуло по швах (ВІДЕО)

«Бо не треба вже так затягуватися і вигинатись» (с)

Супермодель Ешлі Грем є найвідомішою моделлю в категорії «плюс сайз», яка залюбки позує і демонструє себе у різному вигляді.

Єдине, правда, що більшість її відео та знімків – відфотошоплені чи «замасковані» і не передають реального стану її тіла, шкіри та всього іншого, але загалом жінка від природи – гарна. Тим паче, що вона, як-не-як, мати трьох дітей, але…

Цього разу Ешлі захотіла продемонструвати світові свої акробатичні таланти. Однак підібрала для цього не зовсім вдале вбрання.

35-річна Грем осоромилася через обтягуючий шкіряний комбінезон, який не витримав тиску її тіла і розійшовся по швах десь чи не між ніг супермоделі.

Грем доволі спритно якийсь час крутилася і стрибала, але зрештою перекинулася і впала з краю софи, й, опинившись на колінах, з подивом виявила конфуз:

 

Шкіряний костюм не витримав тиску її тіла.

Приклад відфотошопленої Ешлі Грем

На опублікованому в Мережі відео помітно, що модель була не надто збентежена тим, що трапилося, і не сильно намагалася приховати інтимне місце від сторонніх поглядів.

Швидше навпаки.

Фанати по-різному оцінили ескападу супермоделі, але загалом – позитивно. Хоча не обійшлося й без критики.

Більше ЕШЛІ в одязі та без.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень