Тимошенко, Шкарлет та Галущенко можуть втратити свої посади: Що відомо

І кого ще можуть відправити у відставку

Влада готує звільнення міністра енергетики Германа Галущенка, посади також можуть втратити заступники керівника Офісу президента Кирило Тимошенко та Олег Татаров.

Звільнення міністра Галущенка – питання практично вирішене. До роботи його відомства виникає дуже багато запитань, – кажуть власні джерела видання Telegraf.

Ще одним кандидатом на звільнення є міністр освіти й науки Сергій Шкарлет.

Деякі перестановки назрівали давно, і питання може вирішитися вже найближчими днями. Але якщо по звільненню Галущенка Рада може проголосувати позитивно, то стосовно долі Шкарлета такої певності нема, адже його поки нема ким замінити, – додає джерело.

До слова, нещодавно виник черговий скандал навколо заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Відомо, що антикорупційний активіст Віталій Шабунін заявив, що високопоставлені чиновники Офісу президента зривали отримання Україною статусу кандидата на членство в ЄС за три дні до цього історичного рішення Євросоюзу.

А ось Кирила Тимошенка вже під час війни звинувачували у любові до показної розкоші. Чиновника декілька разів бачили за кермом незадекларованого Porsche Taycan 2021 випуску і до того ж у нього виявився великий заміський будинок, який, щоправда, офіційно перебуває в оренді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень