Тімберлейк, Ледженд і Стінг заспівають на церемонії вручення «Оскара»

Церемонія пройде у Лос-Анджелесі 26 лютого

На церемонії вручення найпрестижнішої кінопремії зі сцени звучатимуть пісні, які потрапили в номінацію «Найкраща пісня до фільму».

Так, на сцену вийдуть Джастін Тімберлейк, Джон Ледженд, Стінг, Лін-Мануель Міранда.

Джастін Тімберлейк, який вперше став номінантом «Оскара», виконає саундтрек до мультфільму «Тролі» - пісню «Can't Stop the Feeling!». Торік цей сингл став найбільш продаваним у США.

Стінг заспіває «The Empty Chair», яка стала  саундтреком до документального фільму «Джим: Історія Джеймса Фоулі». Стінг також поки не має «Оскара», хоч це вже його третя номінація.

Джон Ледженд виконуватиме пісні з мюзиклу «Ла Ла Ленд» - «Audition» та «City of Stars». До речі, співак не тільки заспівав, а  ще й зіграв у цій стрічці.

Американський композитор Лін-Мануель Міранда отримав номінацію за написання пісні «How Far I'll Go» до мультфільму «Ваяна».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень