Тільки два райони на Рівненщині дисципліновано дотримуються умов карантину

Правоохоронці зареєстрували 180 повідомлень про порушників карантину

Станом на 16 годину 21 березня поліція Рівненщини отримали майже дві сотні повідомлень про порушення умов карантину. З них за 43 фактами поліцейські спільно з інспекторами патрульної поліції склали адміністративні протоколи.


За даними поліції, нині тільки два райони в області утрималися від порушень, це Корецький та Зарічненький. У всіх інших районах виявлено порушників.

Окрім передбаченого штрафу від 17 до 34 тисяч гривень, підприємці своїми діями наражають на небезпеку громадян, які відвідують заклад.

Матеріали скеровані до суду, а з порушниками проведена додаткова профілактична бесіда.

Нагадаємо, з метою недопущення поширення коронавірусу на території області із 17 березня всі силові структури, зокрема й працівники поліції, переведені на посилений варіант несення служби. Поліцейські у межах наданих їм повноважень забезпечують виконання необхідних профілактичних та карантинних заходів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень