«Ти і твій коханець Манучаров не геї - ви п*дараси»: Єфросиніна звернулася до Баскова (ВІДЕО)

Українська ведуча емоційно відреагувала на допис путінського посіпаки

Маша Єфросиніна записала емоційне відеозвернення до пропутінського артиста Миколи Баскова у відповідь на його допис, в якому він зазначив, що Україна показує фейкові новини про війну і несправедливо ненавидить «братський» народ.

Допис Миколи Баскова

У перші дні проведення спецоперації з денацифікації України та звільнення братнього народу від націоналістичного ярма та божевілля, а також реального збереження нашої країни я висловив свою патріотичну позицію.


Я отримав величезну кількість погроз та образ, але ми з Вами розуміємо від кого. Але, що найважливіше – я відчув і отримав підтримку багатомільйонної аудиторії – всіх і кожного, я це відчував і в мережі, і у звичайному житті, і на концертах.

 

Зверніть увагу – як нас не намагаються вколоти, нічого в них не виходить, тому що їхня система побудована на брехні, збоченні, вони впали в ліберальну красу, а зараз щодня впадають у відчай. А наше життя побудоване на правді та прагненні до справедливості. Нам нічого соромитися.

 

Фейкові атаки та масове залякування, на які Захід зробив ставку в інформаційній війні, призвели до швидкого вироблення імунітету проти брехні. Ніякого враження на росіян не справили сльози п'ятої колони і «зірок», які поїхали — люди сприйняли це як самоочищення суспільства від тих, хто насправді ніколи не був на боці народу.

 

Головною ж консолідуючою особою в Росії став Президент, чий рейтинг сьогодні перевищує рейтинги західних лідерів. І це лише початок розпрямлення наших крил, нашого польоту у розвитку країни, її перетворенні у багатьох сенсах та сферах.

 

Ми повинні ще уважніше ставитись одне до одного, цінувати нашу згуртованість, спільні цінності, допомагати та підтримувати одне одного у розвитку, а разом робити життя в країні наповненим та цікавим!!! Дякую всім за підтримку та за згуртованість.

Відеозвернення Маші Єфросиніної:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень