The Weeknd забрав 10 нагород Billboard Music Awards 2021

Співак з лишком відігрався за «Ґреммі» і заспівав «Save Your Tears» на машині

The Weeknd

В Лос-Анджелесі вручили нагороди Billboard Music Awards 2021. Головним героєм вечора став The Weeknd, який переміг відразу в десяти номінаціях, включаючи головну - «Кращий артист».

Також The Weeknd виграв в категоріях «Кращий виконавець серед чоловіків», «Найуспішніший виконавець в чарті Billboard Hot 100», «Найуспішніший виконавець на радіо», «Кращий R & B-артист», «Кращий R & B-артист серед чоловіків», «Кращий R & B-альбом »(«After Hours»),«Найуспішніша пісня в Billboard Hot 100» («Blinding Lights), «Краща R & B-пісня («Blinding Lights») і «Найуспішніша пісня на радіо» («Blinding Lights»).

Крім цього, The Weeknd представив шикарний виступ з піснею «Save Your Tears». Артист нібито «відігрався» за «Ґреммі», де його повністю проігнорували й навіть не дали жодної номінації. До речі, в кліпі на цю пісню він висміює різні премії й церемонії.

 

«Кращою групою», «Групою з найуспішнішими продажами пісень» і «Найпопулярнішим артистом в соцмережах» стали BTS. Їхній хіт «Dynamite» назвали «Найбільш продаваною піснею». Так що загалом група отримала чотири нагороди.

«Кращою виконавицею» стала Тейлор Свіфт, вона також перемогла в номінації «Найуспішніший артист в чарті Billboard 200».

Леді Гага отримала дві нагороди: співачку визнали «Кращим артистом в жанрі електронної / танцювальної музики», а альбом «Chromatica» - найкращим альбомом в жанрі. Схожа історія у Machine Gun Kelly: сам музикант став «Кращим рок-виконавцем», а платівка «Tickets to My Downfall» - «Кращим рок-альбомом». «Кращою рок-піснею» назвали «Bang!» AJR, «Кращою електронною піснею» - «Roses» SAINt JHN в реміксі Imanbek.

В реп-номінаціях головною зіркою вечора став Pop Smoke, який помер у 2020 році у 20-річному віці. Його визнали «Кращим реп-артистом», «Кращим реп-виконавцем серед чоловіків», «Кращим новим артистом», а альбом «Shoot for the Stars, Aim for the Moon» - «Кращим реп-альбомом» і «Кращим альбомом в Billboard 200». «Кращою реп-виконавицею» стала Megan Thee Stallion, кращої реп-піснею - «ROCKSTAR» DaBaby і Roddy Ricch.

Дрейка визнали «Артистом десятиліття». Також він виграв в номінації «Артист з найуспішнішими піснями на стрімінгах». Ще одну спеціальну нагороду отримала Пінк - її назвали «Іконою».

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень