Теж Роман, тільки з Волині: ЗМІ знайшли колишнього чоловіка Соні Морозюк (ФОТО)

Виявилося, що Соня була заміжньою, коли почала зустрічатися із Гринкевичем

Українська художниця Соня Морозюк опинилася в епіцентрі небажаної уваги через свого тепер уже колишнього нареченого-корупціонера Романа Гринкевича, який разом із батьком-бізнесменом обкрадав ЗСУ та завдав державному бюджету України збитків майже на мільярд гривень.

Утім, як зʼясувалося, це не перший Роман у житті скандальної знаменитості. Ба більше, Соня була заміжньою, коли почала зустрічатися із Гринкевичем.

Такі подробиці вдалося зʼясувати журналістам ТСН.

Вони розповіли, що колишнього офіційного чоловіка Морозюк звати Роман Заліпа. Він – бізнесмен із Волині, який займається будівництвом.

Роман (НЕ Гринкевич) і Соня побралися в грудні 2022 року.

 

Весілля, очевидно, було таємним, адже жодних згадок про нього в соцмережах художниці не відшукати.

Та й весіллям, судячи з фото, це не варто називати – молоді люди просто розписалися в одному з РАЦСів, куди Морозюк прийшла в довгому білому худі, лосинах та чоботах.

 

А от наречений був у кросівках, але не простих, а від французького будинку моди Louis Vuitton.

Факт про кросівки, певно, найсмішніший та найцікавіший у цій історії. У взутті від цього ж люксового бренду вартістю близько 1000 євро Роман уже Гринкевич зʼявився в Печерському райсуді Києва, де вислухав свій запобіжний захід.

Отже, можна зробити висновок, що Морозюк обирає собі чоловіків-бізнесменів Романів, які носять Louis Vuitton і, звісно ж, дарують їй дорогі подарунки

Про прикраси Cartier від Романа Гринкевича українцям уже відомо, а от Роман Заліпа, за словами журналістів, подарував коханій той самий PORSCHE CAYENNE 2015 року випуску за 33 тисячі доларів. При цьому сама ж Морозюк стверджує, що придбала дорогу автівку самостійно.

Крім того, інсайдери розкрили, що Гринкевич до свого затримання також вирішив поповнити автопарк нареченої іномаркою преміум-класу, а саме – Mercedes за 200 тисяч євро. Він нібито замовив автівку для Морозюк, і її мають доставити в салон у 2024 році.

  • Нагадаємо, Ігор Гринкевич є фігурантом справи про постачання неякісного одягу для ЗСУ на 1 млрд грн. ДБР затримало його наприкінці грудня. Йому обрали запобіжний захід – утримання під вартою з можливістю застави в розмірі 429,44 млн грн. А також арештували майно його сім'ї та підконтрольних йому компаній.
  • Роман Гринкевич – директор благодійної організації – 22 січня був затриманий в Одесі. Правоохоронці протягом тижня ловили сина львівського бізнесмена, а на суді він заявив, що не знав про це, адже не мав мобільного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень