Тейлор Свіфт – найбагатша зірка до 40 років

Рейтинг молодих товстосумів складений виданням Fortune

Тейлор Свіфт додала ще один пункт до свого й без того вражаючого списку досягнень: співачка потрапила в рейтинг найбагатших людей світу у віці до 40 років. Список складений фінансовим виданням Fortune, Тейлор посіла в ньому 6 місце, ставши найзаможнішою молодою зіркою.

Найцікавіше, що в рейтингу Fortune, крім Тейлор Свіфт, є всього лише три представники шоу-бізнесу. Ведучий ток-шоу «Last Week Tonight» Джон Олівер розташувався на 10 місці, Джессіка Альба завдяки своїй компанії The Honest Company опинилася на 14 сходинці рейтингу. І на останньому, 40 місці, розташувалася Ронда Рауза, яка нещодавно перекваліфікувалася з бійців ММА в актриси (вона знялася в фільмах «Нестримні 3» і «Форсаж 7»).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень