Террі Гілліам спростував чутки про власну смерть

Новину про смерть відомого режисера помилково опублікувало видання Variety

Видання виклало некролог в середу вранці, в ньому йшлося: «Помер єдиний американський учасник комедійної трупи MontyPython і оскарівський номінант за сценарій до фільму «Бразилія», режисер Террі Гілліам». У заголовку до замітки вік, в якому нібито помер режисер, був замінений на XXX. У такому вигляді новина провисіла на сайті Variety кілька годин, поки редактори видання не вилучили її і не принесли свої вибачення в Twitter.

Сам Гілліам опублікував у Facebook саркастичну картинку з самим собою, лежачим у труні, й жінкою, що тримає табличку з написом: «Йому було всього 30! Погані рецензії від Variety зістарили його завчасно!». «Приношу вибачення за свою смерть. Не вірте спростуванням і вибаченням Variety!», - написав режисер культових стрічок «Страх і ненависть в Лас-Вегасі» та «12 мавп».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень