Терміново потрібна допомога працівнику Рівненської АЕС, ліквідатору аварії на ЧАЕС (ФОТО)

У нього - рак

Ліквідатору аварії на ЧАЕС І категорії, інженеру цеху радіаційної безпеки лабораторії автоматизованої системи контролю радіаційного стану Рівненської АЕС Сергію Худякову у січні цього року поставили невтішний діагноз - аденокарценома підшлункової залози.

Хвороба пов'язана з наслідками ліквідації Чорнобильської аварії. 

Його дружина Анна Худякова розповіла:

Після дуже складної операції, яка тривала 11 годин, і проведення 6 курсів хіміотерапії, ми сподівалися на ремісію.

 

На жаль, хвороба не відступила і почала прогресувати: з'явилися метастази в печінці. Лікарі рекомендували єдино можливий варіант лікування - хіміоімунотерапію і таргетну терапію.

 

Препарат Амбраксан, який може врятувати життя мого чоловіка, не зареєстрований в Україні і його потрібно купувати за власні гроші, але це 33 000 $ (1500 $ в тиждень протягом 6 місяців).

На підтвердження Анна Худякова надала виписку від медиків:

І попросила:

Я і мій син Кирило звертаємося до всіх небайдужих! Без лікування хвороба швидко прогресує і залишилося дуже мало часу! Ми хочемо врятувати життя нашого тата, прекрасної людини, адже попереду - ще стільки чудових моментів, які ми хочемо розділити з нашим маленьким сином.

Переказувати кошти можна на картку у Приватбанку

номер 4149 4991 1379 9728 - Khudiakov Sergey (Худяков Сергій Дмитрович)

Також можна скористатися наступними грошовими переказами: Western Union, MoneyGram, RIA, PrivatMoney, Welsend, Meest, IntelExpress, Hazri.

Для переказів Western Union потрібно вказати країну для переказу - Україна, а також ім'я Худякова Анна Володимирівна. Після переказу зв'язатися з Анною в особистих повідомленнях і повідомити MTCN (унікальний номер переказу) і суму переказу (такими є вимоги для отримання грошового переказу).

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень