Територію лікарні частково закриють: у Рівному буде тренінг з надання допомоги потерпілим під час застосування ядерної зброї

З метою відпрацювання навичок

Заїзд на територію старого хірургічного корпусу Рівненської обласної лікарні завтра повністю перекриють.

Там персоналу проведуть тренінг для відпрацювання ключових аспектів ядерної безпеки, алгоритму дій у надзвичайних ситуаціях та методів захисту у випадку радіаційної загрози.

 

Зокрема, надання екстреної медичної допомоги постраждалим при застосуванні хімічної, біологічної, радіологічної чи ядерної зброї - зброї масового ураження. 

Залучатимуть також спецтранспорт і лунатиме навчальний сигнал повітряної тривоги.

Через це адміністрація медзакладу закликає громадян НЕ паркувати автомобілі на території корпусу сьогодні ввечері і до 14 години, 11 жовтня. повністю на територію лікарні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень