Теплі хатинки для безпритульних котів хочуть зробити у Рівному

У цьому потрібна допомога волонтерів

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Рівному, як і в інших містах країни, є проблема з безпритульними котами.

В кожному районі міста їх десятки. Живуть вони групами по 5-8 та 12-15 і більше, повідомила рівненська зоозахисниця Інеса Шишкіна.

Всі ви знаєте що коти «в законі», в більшості міст вони визнані частиною екосистеми та захищаються законом. Вони регулюють кількість гризунів, це є важливим в умовах сьогодення, – написала зоозахисниця на своїй сторінці у Facebook.

Вже два роки рівненські волонтери доглядають за безпритульними котами у різних містах. Встановлюють для чотирилапих спеціальні утеплені будиночки, аби їм було комфортно зимувати. Нині таких будиночків десяток. Таку ж кількість котохаток планують зробити до цієї зими.

Для того, аби збудувати будинки для безпритульних котів, потрібні матеріали. Це дошки, ОСБ плита, пінопласт чи мінвата, повсть, шифер чи бляха для покриття, фарба чи лак, цвяхи, кошти для оплати роботи, транспорт та чоловічі руки для встановлення, – повідомила зоозахисниця.

Усі, хто можуть допомогти, звертайтеся за номером телефону: 0984803300.

Будиночки встановлюватимуть в місцях, де чотирилапих найбільше та немає для них теплого прихистку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень