Монатік розповів, що Потап відмовив йому у продюсуванні

Намагався працювати з Юрієм Нікітіним, та знову почув відмову (с)



Український мультиартист Монатік є одним із найпопулярніших у вітчизняному шоу-бізнесі. У програмі "Слава+" він розповів, що на початку кар'єри Потап та Юрій Нікітін відмовили йому у продюсуванні.

Будучи новачком у шоу-бізі, Монатік спершу не хотів працювати з жодним продюсером, але коли зрозумів, що самостійно просувати себе дуже складно, - не знав, що робити далі.

У сучасному шоу-бізнесі для того, щоб досягнути якихось результатів, необхідно мати поруч людину, яка добре знається на тому, як завоювати прихильність аудиторії. У Дмитра такої людини не було і після невдалих спроб самопросування він все-таки вирішив звернутися до репера і продюсера Потапа.

Монатік запропонував Олексію свою кандидатуру для продюсування, проте той - відмовив.

Потапу писав і він мені відмовив. Він сказав, що не знає, що йому робити з цим матеріалом, як з ним працювати, тому що це щось інше для нього,– поділився артист.

Також Монатік намагався працювати з Юрієм Нікітіним, та знову почув відмову.

Нині ж артист вдячний Юрію та Потапу, що вони не захотіли з ним працювати.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень