Тепер невідомо, коли Україна отримає вакцину від COVID-19

Раніше прогнозували на лютий-березень 2012

Україна втратила міжнародні позиції і наразі не входить до переліку країн, що отримають вакцину від COVID-19 першими. Про це заявив в інтерв’ю The New York Times президент України Володимир Зеленський, - повідомляє УНІАН з посиланням на сайт офісу Президента.

Ми не входимо до списку країн, які першими отримають вакцину. Я не знаю, скільки десятиліть втрачено за час незалежності, але це є, і я визнаю цей факт. Я з цим борюся, - сказав він.

Тепер, за словами Зеленського, Києву доведеться проявити політичну гнучкість, аби виправити ситуацію.

При цьому Зеленський вважає, що США та Велика Британія сьогодні могли б посприяти тому, аби Україна була в пріоритеті країн Європи, які отримають вакцину першими. Він також повідомив, що Україна не має наміру закуповувати російську вакцину від коронавірусу Sputnik V.

Раніше уряд заявляв про те, що Україна може одержати вакцину у лютому або у березні 2021 року й визначав пріоритетність її отримання безкоштовно українцями.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень