Тепер і в міському пологовому будинку видаватимуть свідоцтва про народження

Це вже другий заклад, де реалізують пілотний проект Міністрества юстиції

Батьки новонароджених малят уже оцінили зручність нового сервісу - отримувати свідоцтво про народження малюка одразу у пологовому будинку, адже менше двох тижнів тому цей сервіс запрацював у Рівненському обласному перинатальному центрі. 

Тепер же, 12 листопада, о 11 годині в пологовому будинку Рівненської міської ради у м.Рівне по вул.Медична, 7, відбудеться перше вручення свідоцтв про народження малят. У заході відкриття цього сервісу візьмуть участь начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило та начальник Управління охорони здоров’я виконавчого комітету Рівненської міської ради Вікторія Покоєвчук.

Відтепер майбутнім батькам, дитина яких народиться у цьому пологовому будинку, не доведеться стояти у чергах, щоб отримати свідоцтво про народження.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень