Тепер можна їсти часник хоч тоннами: найефективніший засіб проти неприємного запаху з рота 

Багато людей відмовляють собі у задоволенні поласувати стравами з часником, саме через його сильний запах

Проблема запах часнику з рота - вирішена. Ліквідувати запах часнику допоможе доступний продукт, який майже постійно є у холодильнику.

Науковці з Університету штату Огайо з'ясували, що найефективнішим засобом проти запаху часнику з рота є натуральний йогурт.

 

Білки цього кисломолочного продукту нейтралізують сполуки сірки з часнику, саме вони відповідальні за появу неприємного запаху. 

Найефективнішими є йогурти, в яких міститься багато білка та жиру, наприклад, грецький. Але згодяться також ароматизовані аналоги – вони також вбивчо впливають на неприємний аромат.

Ще одні плюс вживання йогуртів полягає в тому, що багаті білком продукти корисні і забезпечують тривале відчуття ситості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень