Тенісистка з Рівненщини – у Москві. Змагатиметься за «Кубок Кремля»

Увосьме змагатиметься за цю нагород

Троє тенісисток їдуть до Москви за «Кубком Кремля». Серед них – уродженка Рівненщини – Леся Цуренко, повідомляє My.ua. Кубок  розігруватимуть у Москві з 16 по 24 жовтня.

Леся Цуренко потрапила в список для кваліфікації після зняття кількох тенісисток. 

 - Так, в останній момент з «Кубка Кремля-2021» знялися переможниця турніру 2021 року і олімпійська чемпіонка - Белінда Бенчіч зі Швейцарії, а також 18-річна представниця Великобританії, переможниця US Open - Емма Радукана.

 

 

Матчі кваліфікації Кубка Кремля стартують в суботу, 16 жовтня. Основна сітка буде проходити з 18 по 24 жовтня.

 

Всього в основі змагатимуться 28 тенісисток. З них 18 потрапляють безпосередньо по рейтингу, ще четверо - вайлдкард (запрошення спортсмену взяти участь в змаганнях, яке надається організаторами поза рейтингом, - Ред.).

 

Решта шестеро - переможниці кваліфікації, - йдеться у повідомленні на сайті My.ua.

Відомо, що уродженка смт Володимирець – не єдина українка на «Кубку Кремля-2021». Разом з Цуренко у Москву поїдуть Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна.

До слова, Леся Цуренко змагалася на Кубку Кремля сім разів – з 2012 по 2018 роки. Її найкращий результат – вихід у півфінал у 2015-му.  Нині в тенісному рейтингу WTA Цуренко посідає 149-е місце.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень