Телеканал «Рівне 1» придбала луцька ТРК «Аверс»

На початку вересня

У телеканалу «Рівне1» – новий власник.

Зміна керівництва там відбулася минулої середи, 2 вересня, пише Детектор Медіа.

Купила рівненський телеканал луцька телерадіокомпанія «Аверс», яку пов’язують із народним депутатом, лідером партії «За майбутнє» Ігорем Палицею.

Відомо, що до 2017 року ТРК «Аверс» належала луцькому медіабізнесмену Олегові Величку. Але у 2017 році її придбала новостворена київська компанія «Либідь сервіс», яка, ймовірно, пов’язана з народним депутатом, соратником Ігоря Коломойського Ігорем Палицею.

 

Власниками цієї компанії та, відповідно, кінцевими бенефіціарами «Аверсу» є Олександр Луцак і Володимир Коробко з Луцька — представники воєнізованого громадського формування «Варта порядку», пов’язаного з Ігорем Палицею, та дві київські юристки з юридично-консалтингової компанії Law Business Consulting — Людмила Осикіна з Київської області (вона також була членом правління ПАТ «Київгума», яке пов’язують з Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим) і Тетяна Лисак.

Раніше рівненською ТРК «Рівне 1» порівну володіли засновник і власник видавничого дому «Ого» Віктор Данилов і власник пивоварної компанії «Рівень ЛТД» бізнесмен Мар’ян Года. Утім, кінцевою бенефіціарною власницею була вказана Надія Мімра з Миколаєва – вона де-юре контролює понад 80% ТОВ «Рівень ЛТД».

Директором «Рівне 1» був Віктор Данилов. Однак тепер керуватиме телеканалом Людмила Дуніна – засновниця і головна редакторка рівненського глянцевого журналу Valiazh.

До слова, раніше у коментарі виданню «Четверта влада» Мар'ян Года пов'язував продаж каналу з його неприбутковістю.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень