Техніка приватної будівельної компанії секретаря Рівнеради прибирала міські дороги (ФОТО)

«Влада має залучати всі можливі ресурси, аби виконати свої зобов'язання перед рівнянами» (с)

Фото: Рівнерада

У Рівному третю добу борються з наслідками снігопаду. Минулої ночі ситуацію вдалося покращити. Фото нічного прибирання опублікували на сторінці Рівнеради у фейсбуці.

На одну зі світлин потрапив спецтранспорт «Захід-Трансбуд» - будівельної компанії, власником якої є Віктор Шакирзян (нині – секретар Рівнеради).

Архівне фото видання «Рівне вечірнє»

Щодо того, на яких умовах компанія допомагала місту, Віктор Шакирзян каже, що не знає, бо вже передав корпоративні права, коли вступив на посаду:

- Ситуація на дорогах міста через негоду склалась дійсно критична. Тому влада міста ухвалила низку рішень. В тому числі, про залучення до очистки міста від снігу військовослужбовців і техніки приватних компаній.

 

Я знаю, що до переліку тих, хто погодився надати своїх працівників і техніку, потрапила і компанія «Захід-Трансбуд».

 

Я, на жаль, не знаю деталей, адже відповідно до закону передав корпоративні права і більше не можу втручатися у господарську діяльність підприємства.

 

Але те, що було задіяно всі механізми для боротьби зі стихією, вважаю правильним. Я особисто на нараді у міського голови підтримав це рішення, оскільки утримання доріг в належному стані – це відповідальність міської влади, і часи, коли можна було просто розводити руками і розповідати, що у комунальників не вистачає техніки, маємо залишити у минулому.

 

Влада має залучати всі можливі ресурси, аби виконати свої зобов'язання перед рівнянами і максимально усувати незручності з якими люди зіткнулися.

 

Так, снігопад такої сили – це надзвичайна ситуація, але маємо не шукати виправдань, а вживати рішучі дії, аби мінімізувати наслідки.

Зауважимо, що синоптики попереджають про черговий циклон зі снігопадами упродовж 11-12 лютого.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень