Театралізовані екскурсії проводитимуть у селі неподалік Рівного  

Також там проводитимуть й інші культурні заходи

Театралізовані екскурсії та археологічні експедиції проводитимуть на території Хотинського городища у Рівненському районі.

Саме так у селі Хотин Шпанівської ОТГ реалізовуватимуть проєкт «Створення туристично-культурного центру в рамках Зеленого шляху «Медове коло», повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

Також у селі проводитимуть різні культурні заходи. Зокрема, виставки історичних, художніх експонатів та майстер-класи. Їх проводитимуть у місцевому клубі.

 

Для цього відремонтують частину приміщення та закуплять меблі, розповів проєктний менеджер Шпанівської ОТГ Євгеній Сульжук.

До слова, аби виграти грант, ОТГ написала проєкт та подала його на щорічний конкурс, який проводиться вже 10 років поспіль на Рівненщині. В його рамках територіальні громади отримують співфінансування з обласного бюджету на втілення власних ініціатив. Так, від області громада одержить 150 тисяч грн, при цьому власний внесок складе 314 тис. грн.

Нагадаємо, цього року реалізують 25 проєктів територіальних громад у рамках конкурсу. На це з обласного бюджету виділили 2,9 млн грн.

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень