ТЦК «ловить» ухилянтів у центрі Варшави? ЗМІ дізнались, хто насправді це зробив (ВІДЕО)

Ролик у мережі наробив чимало галасу

Відео, як людина у формі військового ЗСУ вручає повістки чоловікам у Польщі, наробило галасу і зібрало мільйонні перегляди.

Пожартував над ухилянтами у Варшаві військовослужбовець Збройних сил України Павло Якімчук, який перебуває на польській території на реабілітації після важкого поранення під Херсоном.

На відео саме він нібито «роздавав повістки» в Польщі, йдеться у сюжеті ТСН.

Ролик став вірусним. Журналісти дізналися, що воїн пожартував на тему того, що нібито український територіальний центр комплектування та соціальної підтримки вже «ловить» ухилянтів на польській землі.

— Позиція, з якої я робив це відео, — це було понасміхатися, скоріш за все, з тих, які втекли з України, заплативши при цьому величезні кошти, і щоб вони не думали, що вони, виїхавши в Європу, можуть ходити й почуватися собі безпечно…, - поділився Якімчук.

Військовий додав, що ролик мав охоплення понад 70 мільйонів переглядів. «...більша його частина — це перегляди в Російській Федерації, 12 мільйонів переглядів — це було по українських Телеграм-каналах…», - сказав він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень