«Тато, я люблю тебе», – у родині Світлани Тарабарової сталося горе

Помер тато виконавиці

Світлана Тарабарова втратила батька. Про це вона написала у своєму Instagram.Відомо, що її батько Василь помер на 72 році життя. Артистка написала, що для їхньої родини це болісна втрата і їм всі буде не вистачати рідної людини.

Причину смерті тата Тарабарова називати не стала, утім у дописі вона відмітила, що сподівається, що рідній людині «вже стане легше». Тож, ймовірно, батько виконавиці хворів. Зокрема, зірка написала такий допис:

- Тато, я люблю тебе. Ми любитимемо тебе вічно. Ти навчив мене бути сміливою та сильною, ти навчив цінувати родину, вірити у мрію і не здаватись.

 

Світла пам'ять, чоловік, друг, тато, дідусь Василь. Нам всім дуже боляче, сподіваюсь тобі вже легше, - написала виконавиця.

У коментарях під дописом артистку підтримали підписники. Вони висловили співчуття родині Світлани Тарабарової.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень